Líčení

Denní líčení
Všechny chceme vypadat perfektně, svěže a přirozeně. Po kosmetické péči v Salonu mohu na Vaše přání zmatnit a sjednotit barvu Vaší pleti tenkou vrstvou make-upu nebo lehkým dotekem pudru, zvýraznit svůdný pohled Vašich očí stíny, řasenkou a dodat svěžest rtům leskem nebo rtěnkou.

Svatební líčení
Snad každá žena si chce splnit svůj sen a ve svatební den se stát pro svého vyvoleného okouzlující princeznou. A proto by měla včas myslet nejenom na výběr šatů, šperků, kytice, výběr účesu ale i na přípravu své pleti pro tento den, protože perfektní make-up vynikne pouze na perfektně připravené a zdravé pleti.

Doporučuji domluvit si v dostatečném předstihu schůzku v mém Salonu, na které spolu podrobně probereme :

– přípravu pleti na svatební den, která je velmi individuální s přihlédnutím na Váš typ pleti a její potřeby. Většinou doporučuji péči i u ideální krásné pleti a to alespoň úpravu obočí, peeling, laser nebo masáž na rozjasnění a vypnutí pleti, kterou je možno spojit se zkouškou líčení. U ostatních typů pleti doporučím ošetření ušité na míru přímo pro Vás.

– domluvíme termín zkoušky líčení, na kterou je třeba vědět, v jakých barvách a stylu bude novomanželský pár oblečen, jakou bude mít nevěsta kytici, šperky či jiné doplňky, v jakém duchu a barvách bude celá svatba probíhat, aby i líčení bylo v harmonii. Termín zkoušky je nejlépe domluvit cca 1 týden před svatbou.

– upřesníme detaily pro líčení ve svatební den.

Slavnostní líčení
Pro slavnostní líčení doporučuji obdobný postup jako u svatebního líčení, samozřejmě s přihlédnutím na důležitost příležitosti, pro kterou je líčení určené.
Slavnostní líčení lze provést samozřejmě i bez předchozí přípravy pleti a zkoušky, ale je nutná alespoň předchozí osobní návštěva a domluva podrobností.